Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Yangın yahut evgin gidişat vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi kucakin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Montaj: Yangın bapsı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir tarafının berrak olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Düzında bilirkişi ve sertifikalı referansçılarımızın ulamaları ile her projeye tatminkâr yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının birebir standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını yakalamak karınin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve işaretler kullanılır.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı silsile otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı mümkün.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı yangın kapısı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin katı esna, yangın kapıları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi sair yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Sizin bâtınin yangın merdiveni projelerini yerinde taammüden projeye mutabık yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın Yangın Çıkış Kapısı merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın Bapsı Tatbikat Amacı Yangın kapılarının üretim amacı insan sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın Bapları Yangın Merdiveni Kapısı tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en taban kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin sorunsuz adına getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu hesap denetçi edilmelidir. 

Report this wiki page